Alle actie producten

Hoe werkt het Toneractie-principe?

De toneractie.nl webshop heeft een zeer compleet en scherp geprijsd assortiment toners, cartridges, inkt en andere supplies voor uw printer of multifunctional. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment papier, kantoorartikelen, facilitaire producten en hobby- of schoolmaterialen. Als klap op de vuurpijl hebben we producten die de laagste prijs in de Benelux hebben: onze “Toneractie” producten. Eén shop voor al uw kantoorbenodigdheden en ook nog concurrerend geprijsd: dat is uniek!


Meer informatie over alle actie producten

 

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 29 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoe kan dat?
Toneractie.nl is onderdeel van Hofax, leverancier van printoplossingen. Hierdoor hebben wij een directe lijn met fabrikanten en kunnen wij de scherpste prijs van de Benelux aanbieden op onze Toneractie producten. Verder zijn we een efficiënte organisatie en houden we onze vaste kosten laag. Allemaal voordeel voor u.

Waaraan is een Toneractie product te herkennen?
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, markeren we alle Toneractie producten met onze Toneractie-munt. U vindt de producten automatisch in de zoekresultaten en op deze Toneractie-pagina (link!) staan alle Toneractie producten bij elkaar in een compleet overzicht. Over het algemeen zijn de Toneractie producten toners, inkt of andere printer- of kopieermachinesupplies, maar de Toneractie kan ook op het overige assortiment gelden.

Yes! mijn product is een toneractie product! Blijft dat altijd zo?
De Toneracties zijn producten die in bulk worden ingekocht. Wanneer de Toneractie-voorraad van een product op is, wordt het muntje bij het product weggehaald en geldt onze normale prijs weer. Zorg ervoor dat u er op tijd bij bent. Wekelijks komen er nieuwe Toneractie producten in onze voorraad. Al onze producten kunnen dus een Toneractie product worden. Houdt de webshop goed in de gaten en vergeet niet u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste Toneractie producten.

Mocht u nog meer vragen hebben over onze Toneracties, neem dan even contact op met onze klantenservice!

Disclaimer: om de laagste prijs in de Benelux te bepalen, controleren we de vijf grootste webshops in de Benelux. Kortingsacties, reclame-acties, faillissementsverkopen, prijsafspraken en andere kortings- cashback- of geld terug garanties nemen we niet mee in de vergelijking.