Toners en Tonercartridges

Toneractie.nl biedt een zeer uitgebreid en scherp geprijsd assortiment originele toners van onder andere Ricoh, HP, OKI, Canon, Epson en Xerox. Naast originele toners leveren wij ook een breed assortiment huismerk toners.


Meer informatie over toners en tonercartridges

 

Artikelen 1 tot 24 van 305 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 305 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onze huismerk toners en cartridges zijn remanufactured toners. Dat wil zeggen dat onze toners hergefabriceerd worden, alle onderdelen waarop slijtage kan plaats vinden worden hierbij vernieuwd. Doordat de slijtage onderdelen vernieuwd worden kunnen wij onze huismerk toners met de zelfde kwaliteit aanbieden als de originele cartridges van bijvoorbeeld HP of Canon. Doordat het grootste deel van de toner hergebruikt wordt, is het gebruik van onze huismerk toners ook beter voor het milieu dan het gebruik van de originele toners. Onze huismerk toners zijn dus niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook beter voor het milieu. Bij de herfabricatie van onze huismerk toners zijn onze toners met flag en wimpel geslaagd voor de Europese regelgeving van de European Toner and Inkjet Remanufacturers Assosiation. (www.etira.org).

Wist-je-dat? U nooit tonerpoeder moet opzuigen met uw stofzuiger dit komt omdat de poederdeeltjes daardoor elektrisch geladen worden en er zo brand kan ontstaan binnen in uw stofzuiger zak.

Wij bieden toners aan van de volgende merken: Xerox, OKi, Brother, HP, Ricoh, Samsung. Konica Minolta, Canon, Riso, Lexmark, Kyocera, NRG, Dell en Epson