Inkt en Inktcartridges

Ons assortiment aan inkt cartridges bevat alles wat u nodig heeft om uw inktjet printer aan het werk te houden. Of u nu werkt met een HP, Epson, Canon of Brother printer. Wij leveren naast de cartridges alle essentiële onderdelen voor uw inktjet printer zoals printkoppen, inktrollen, papier en fotopapier.


Meer informatie over inkt en inktcartridges

 

Artikelen 1 tot 24 van 2645 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 2645 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het printen via een inktjet printer is voornamelijk geschikt voor thuis en klein zakelijk gebruik, waarbij er geen grote aantallen afgedrukt hoeven worden. Dit komt doordat de aanschafprijs van een inktjet printer, in vergelijking met andere opties zoals het gebruik van een laserprinter, relatief laag is. Inktjet printers staan bekend om de hoge afdruk kwaliteit wat de printers zeer geschikt maakt voor het afdrukken van bijvoorbeeld foto’s, dit met name wanneer er ook gebruik gemaakt wordt van fotopapier.

Onder inktjet printers kan een verdeling gemaakt worden in drie categorieën op basis van de gebruikte technologie. De meest voorkomende inktjet printer maakt gebruik van inktcartridges die werken met vloeibare inkt. De inktjet printers van merken als onder andere HP, Canon en Brother maken gebruik van deze wijze van printen. Daarnaast maakt Ricoh gebruik van gel cartridges, deze printers maken een combinatie tussen de hoge snelheid en lage verbruikskosten van een laserprinter en de relatief lage aanschaf prijs van een inktjet printer. Deze eigenschappen maken de gelprinters een goede optie voor zowel zakelijk als thuis gebruik. Als laatste maakt Xerox gebruik van vaste inkt in de vorm van wax cartridges. Een groot voordeel aan het gebruik van Wax cartridges is dat het tot 90% minder afval produceert dan een vergelijkbare laserprinter.

Wij bieden een ruime keuze aan inkt cartridges aan van de volgende merken: HP, Brother, Epson, OKI, Ricoh, Dell,Riso en Xerox