Drums en Supplies

Naast de toners heeft een laserprinter nog een aantal andere onderdelen nodig om het print proces uit te kunnen voeren. Afhankelijk van de grote van de printer kunnen de printers gebruik maken van onder andere drums, een fuser, transportbanden en toneropvangbakken.


Meer informatie over drums en supplies

 

Artikelen 1 tot 24 van 1735 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 1735 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het is vanzelfsprekend dat des te groter de omvang van de printer, des te meer onderdelen er nodig zijn om te printers zijn werk te laten uitvoeren. Zo heeft een zwart/wit printer alleen een zwarte drum en toner nodig, maken sommige kleinere laserprinters gebruik van een toner waar de drum in verwerkt is en is het vervangen van de transportband overbodig. Omdat de afstand van de papierlade naar de papieruitvoer zo kort is dat hier geen transportband aan te pas hoeft te komen. In de grotere kleuren multifunctionals zitten over het algemeen vier toners in de kleuren zwart, magenta, yellow en cyaan. Voor iedere kleur toner is er ook een gelijk gekleurde drum aanwezig, daarnaast zorgt een losse fuser ervoor dat de toner uiteindelijk op het papier gebrand wordt.

Alle verbruiksonderdelen van een printer hebben een verwachte levensduur. De levensduur van een toner ligt tussen de 2.000 en 30.000 afdrukken, voor een drum is dit tussen de 20.000 en 60.000 afdrukken en de meeste waste toner bottles en transportbanden halen met gemakt de 100.000 afdrukken. Deze aantallen zijn gebaseerd op een dekkingpercentage van 5% per pagina.

Wij bieden service onderdelen en supplies aan voor de volgende merken: Riso, Canon,Xerox, Kyocera, NRG,Dell, Lexmark, Espon, OKI, Brother, Konica Minolta, Samsung, Kyocera, Ricoh en HP