Toner en Inkt

Toneractie.nl biedt een zeer compleet assortiment aan toner, inkt en printersupplies. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een inktcartridge voor de fotoprinter bij u thuis of naar een toner voor de zakelijke multifunctional printer op het kantoor. Toneractie.nl biedt voor iedere printer de scherpst geprijsde toners en inktcartridges.


Meer informatie over toner en inkt

 

Artikelen 1 tot 24 van 8849 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 8849 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Naast ons uitgebreide assortiment originele cartridges van merken als Ricoh, HP, OKI, Samsung, Konica Minolta en Xerox bieden wij een groot assortiment aan premium remanufactured cartridges en toners van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van onze premium toners kunt u, uw kosten per afdruk flink verlagen, grote besparingen realiseren op uw afdrukkosten en spaart u het milieu.

Inkt cartridges zijn gemaakt voor gebruik in een inktjet printer. De technologie in Inktjet printers maakt gebruik van vloeibare inkt wat door printkoppen verdeeld wordt over de af te drukken pagina. Inktjet printers zijn hoofdzakelijk bedoeld voor thuisgebruik en gebruik binnen het Soho segment. De belangrijkste tegenhanger van een inktjet printer is een laserprinter.

De keuze voor een laserprinter wordt aantrekkelijker naar mate het aantal afdrukken dat u maakt stijgt. Een laserprinter wordt over het algemeen gebruikt voor zakelijke doeleinden. De aanschaf prijs voor een laserprinter is normaal gesproken hoger dan die van een inkt printer maar dit wordt gecompenseerd door het hogere aantal afdrukken wat de tonercartridge maakt. De prijs per afdruk is dan aanzienlijk lager.

Laserprinters maken gebruik van toner in poedervorm. Om ervoor te zorgen dat het tonerpoeder op de af te drukken pagina komt wordt er gebruik gemaakt van een met statische elektriciteit geladen drum. Op de drum wordt de af te drukken pagina geprojecteerd. Zo ontstaan er op de drum wel en niet statisch geladen delen die overeenkomen met de afdruk op de pagina. Wanneer de drum belicht wordt verliest deze door het foto-elektrisch effect zijn elektrische lading en blijft de af te drukken pagina achter op de drum. Wanneer de drum in aanraking komt met het tonerpoeder blijft het poeder zitten op de af te drukken stukken. Hierna wordt de drum in aanraking gebracht met het papier waarop het tonerpoeder blijft zitten. Als laatste stap wordt de toner op het papier gefixeerd door de fuser. Deze verwarmt het tonerpoeder tot wel 200 graden Celsius en zorgt ervoor dat de tonerpoeder op het papier zal blijven zitten.

Ons toner en inkt assortiment bestaat uit de volgende merken: Ricoh,OKI, Xerox,NRG, Konica Minolta, HP, Canon, Lexmark, Brother, Samsung, Epson , Dell, Kyocera en Riso