Papier

Iedere organisatie maakt gebruik van papier of het nu is om intern kopietjes te maken, om de dagelijkse pakbonnen af te drukken of om de nodige facturen te kunnen verzenden. Toneractie.nl is de partner voor al uw papier wensen.


Meer informatie over papier

 

Artikelen 1 tot 24 van 1318 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 1318 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verschillende gebruiksdoeleinden vragen om verschillende papier soorten. Of u nu op zoek bent naar papier om intern een aantal kopietjes te maken of naar papier om uw facturen op te printen, Toneractie.nl biedt voor alle doeleinden een geschikte oplossing. dit gecombineerd met een uitgebreid assortiment aan enveloppen zorgt ervoor dat al uw facturen netjes en representatief bij uw klanten in de brievenbus belanden.

Naast bekende papier merken als Double A, Navigator, Pioneer en Clairefontaine leveren wij ook whitelabel papier in diverse grammages. Om te kunnen voldoen aan ieders wensen kunt u kiezen uit papier per pak, doos, mini pallet of pallet.

Naast het standaard kopieer en print papier vindt u hier ook ons assortiment aan speciaal papier zoals presentatie papier. Hierbij moet u denken aan fotopapier, gekleurd papier, ons assortiment rollen papier met daarbij printoplossingen als bijvoorbeeld plotterpapier, faxrollen en pinrollen. Daarnaast vindt u hier diverse etiketten zoals, verzendetiketten, waterbestendige etiketten en gekleurde etiketten en last but not least alles wat u nodig heeft om al uw verzendingen en overige post zaken te regelen.

Waar veel mensen niet bij stil staan is dat papier niet standaard wit is. Printpapier wordt wit gemaakt door de grondstoffen te bleken. De meest gebruikte en bekendste grondstof voor papier is hout. Maar naast hout wordt hiervoor ook gebruik gemaakt van bijvoorbeeld riet of Bamboe. Ook wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van gerecycled papier. Dit wordt gemaakt van bijvoorbeeld oude kleren en het oud papier wat we maandelijks aan de straat zetten.

Het meest gangbare gewicht van een vel papier is 80gr/m² dit wil zeggen dat een vel van 1m² precies 80 gram weegt. Een vel met het formaat A0 is gelijk aan de afmetingen van 1m². Hierdoor is het gewicht van de kleinere A formaten (bijvoorbeeld A1, A3, A4, A5) altijd de helft van zijn voorganger. De verkoop van papier gaat over het algemeen per doos van 5 pakken papier. Ieder pak bevat 500 vellen papier. Bij afwijkende papier diktes zoals 160gr/m² wordt meestal gebruik gemaakt van pakken van 250vel. Dit komt neer op het zelfde gewicht per pak.

Wist-je-dat: Papier normaal gesproken niet vaker dan 7 keer kan worden dubbelgevouwen? Voor de uitzondering op de regel zie dit filmpje.

Met ons ruime assortiment papier kunnen wij de volgende merken voor u aanbieden: Datacopy, Rey, 5star, Discovery, Double A, Imageprint, Navigator, Steinbeis, Colorcopy, Clairefontaine, Mondi, IQ, Gallery, Pioneer, Xerox, Hi Plus, HP,Ricoh, Alpi, DECadry, Pelikan, Epson, Ibico, Exacompta, Canson en Avery