ICT

Om alles wat u nodig heeft ter ondersteuning van uw computer gerelateerde werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten lopen. Of het nu gaat om stevige laptoptas waarin u uw laptop met een veilig gevoel kunt vervoeren, een cover voor uw iPad of een draadloos toetsenbord. Toneractie.nl zorgt ervoor dat u aan het werk kunt blijven!


Meer informatie over ict

 

Artikelen 1 tot 24 van 965 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 965 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Computers en andere digitale hardware zoals uw telefoon en tablet blijven maar belangrijker en belangrijker worden en daarom zijn deze producten ook niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine. Steeds meer werkzaamheden worden digitaal uitgevoerd, daardoor wordt het ook belangrijker dat alle bijkomende factoren aansluiten op uw wensen en eisen. Zo is het bijvoorbeeld handig om een extra oplaadkabel voor uw telefoon of tablet in uw auto te hebben zodat u ook onderweg bereikbaar kunt blijven, is het belangrijk dat uw toetsenbord en muis aan al uw wensen voldoen en wilt u overal toegang hebben tot al uw gegevens doormiddel van datadragers zoals een usb-stick of harddisk. Toneractie.nl voorziet u van alle bovenstaande gemakken.

De opkomst van de computer is begonnen in gedurende de zeventigerjaren. Waar Apple en IBM met hun eerste versies van de PC (personal computer) op de markt verschenen. Deze computers waren echter nog niet te vergelijken met de hedendaagse versies. Zo werd in pas in 1984 door Apple voor het eerst succesvol een pc geïntroduceerd die door middel van een muis aangestuurd werd. De muis die op dit moment niet meer uit het dagelijkse computer gebruik weg te denken is. Daarnaast hebben er meerdere veranderingen plaats gevonden op het gebied van opslag media. Waar er vroeger gebruik gemaakt werd van floppy-disks, deze zijn later opgevolgd door de introductie van de compact disks( cd’s), de Digitale Video Disc (dvd) en wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van opslag via usb met usb-sticks en externe harddisks.

Naast de eerder genoemde producten levert Toneractie.nl ook een uitgebreid assortiment van onder andere muismatten, webcams, headsets, kabels, adapters en reinigingsproducten.

Ons gehele assortiment bestaat uit de merken Trust, Verbatim, Imitation, Kensington, Sony, Integral, Fellowes, Toshiba, TDK, Durable, HAN, 3L, Vasco, Desq, Newstar, Hansa, Maul, 3M, Leitz, Apli, Mobii, Rillstab, Microsoft, 5Star, Elba, Pantone, Juescha en Wenger.